CNC Drejning

CNC drejning af høj kvalitet i en lang række forskellige materialer.

GC Maskinværksted har vi stor erfaring med CNC drejning.

Vi er vant til opgaver af meget forskellig karakter, og derfor har vi meget høje kvalitetskrav til vores CNC drejning og vi udfører de fleste typer dreje-, bore og fræseopgaver. Vores store styrke er fleksibel opstilling, samt hurtig levering.

Vores ekspertise i CNC drejning, samt vores maskinpark, gør os i stand til at udføre serier både som enkeltstyksproduktion og i højere antal. Vi er stærkest når det gælder de mindre serier og er underleverandør til en række produktionsvirksomheder i Danmark.

Vi råder over tre drejebænke til CNC drejning, hver med deres egenskab, og har mulighed for at lave 3-aksede drejninger med roterende værktøjer. Det betyder, at selv komplicerede forarbejdninger, kan udføres i én enkelt arbejdsgang, hvilket minimerer produktionstiden. Vores daglige opgaver spænder bredt og vi er rutinerede i forarbejdning i mange materiale som for eksempel:

  • Stål
  • Aluminium
  • Rustfrit stål
  • Plast

Se vores maskiner

Vi hjælper dig med dine forarbejdnings ønsker

Hvis du har specielle ønsker til forarbejdning af særlige emner, eller andre spørgsmål til en ordre, der vedrører CNC drejning, så send os en forespørgsel. Vi vil svare på din henvendelse med det samme og kan med al sandsynlighed imødekomme dine ønsker, også dem af særlig karakter.

Lukket for kommentarer.