Hydrauliske cylindre.

reparation-af-hydrauliske-cylindre

Hos GC Maskinværkstod har vi stor erfaring med at lokalisere fejl i hydrauliske cylindre

Hydrauliske cylindre – undgå lange pauser i din produktion når defekt hydraulik sender dine cylindre til tælling. GC Maskinværksted er eksperter i nyfremstilling, reparation, samt udskiftning af reservedele på dine hydraulikcylindre.

check2 Reparation af hydrauliske cylindre
check2 CNC Drejning
check2 Salg af hydraulik olie

check2 Produktion af hydrauliske cylindre..
check2 Reparation af landbrugsmaskiner
check2 Maskinværksted

Hos GC Maskinværksted har vi set de fleste problemer som kan opstå med hydrauliske cylindre eller stempler. Vi har lang erfaring med at lokalisere fejlene i dine hydraulikcylindre og reparerer dem hurtigt, så din maskine ikke behøver at stå stille længere end højst nødvendigt.

Der kan være mange årsager til at hydrauliske cylindre svigter. Uanset årsagen er konsekvenserne af en ødelagt hydraulisk cylinder dog ofte en total standsning af maskinen, som cylinderen er en del af. Det kan derfor være forbundet med store omkostninger, når hydraulikken sætter ud. Vi reparerer eller fremstiller dele til de fleste typer af hydrauliske cylindre og håndterer både:

  • Stempelstænger
  • Cylinderrør
  • Pakninger

Hos os bliver dine hydrauliske cylindre ordentligt efterset

Vi efterser og udskifter også dine cylinderrør, hvis der skulle være opstået ridser inde i røret, hvilket er en typisk følgeskade ved en bøjet cylinderstang. Vores drejebænk har en gennemboring på ø103 og drejelængde på 3000 mm, hvilket gør os i stand til at reparere stempelstænger på op til ø100 uden brug af pinolstøtte eller brille og rør på ø280 x 2500.

Se et tværsnit af en hydraulisk cylinder

Kontakt os

GC Maskinværksted tager hånd om dine hydrauliske cylindre uanset opgavens omfang. Vi klarer både de små og de store udfordringer. Vi har et stort lager af pakninger, cylinderrør og chromstænger, så vi kan begynde reparationen øjeblikkeligt. Søger du en specifik reparation af dine hydrauliske cylindre, eller har du en forespørgsel om, hvad GC Maskinværksted kan hjælpe din virksomhed med, så kontakt os på:

  • Telefon: 55 53 00 11

Du kan også udfylde denne formular, hvis du ønsker, at vi tager kontakt til dig.

Ring til os på:

TLF: 55530011

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked

forside1

CNC drejning

Vi udfører CNC drejning af høj kvalitet i enkeltstyksproduktion, eller serier med højere antal. Vi har høje kvalitetskrav til vores CNC drejning og arbejder med yderst fleksibel opstilling, samt hurtig levering..

Læs mere →

forside2

Reparation af hydraulikcylinder

Undgå lange stop i produktionen når dit hydraulikcylinder sætter ud. Få dit hydraulikcylinder repareret af fagfolk med erfaring for fejlfinding og sans for detaljerne.

Læs mere →

forside3

Fremstilling af luftcylinder

Få specialfremstillet en luftcylinder efter specifikke mål. Hos GC Maskinværksted har vi bred erfaring i at fremstille cylindre til specifikke behov. Vi forhandler også et bredt katalog af Mindman cylindre i standartstørrelser.

Læs mere →

Back to Top